Klantgroepen

Wij bieden je ondersteuning aan als corporatie

Watson+Holmes geeft corporaties snel en accuraat inzicht in vraagstukken

Als corporatie heb je te maken met de Woningwet, waarin staat vermeld dat het vastgoed voor de jaarrekening gewaardeerd moet worden op basis van marktwaarde in verhuurde staat. Watson+Holmes biedt online tools die helpen met het onderbouwen van de waardebepaling van vastgoed en het verbeteren van data-kwaliteit. Wij bieden corporaties snel en accuraat inzicht als ondersteuning bij operationele en strategische vraagstukken met ons handige woningwaarderingsdashboard.

Ook zonder actuele transacties
een betrouwbare waardeschatting met SurValue

De woningmarkt ontwikkelt razendsnel en niet elke buurt of wijk is elk kwartaal voorzien van voldoende transacties om een betrouwbare waarde op te baseren. Het geavanceerde waarderingsmodel SurValue voorziet elk woonobject in Nederland maandelijks van een betrouwbare actuele leeg- en huurwaarde. Dit geeft een duidelijk trendinzicht. Taxateurs, beleggingsprofessionals en kredietinstellingen gebruiken het AVM bij de analyse van de waardes van woningen.

Direct de beste referenties voor jouw portefeuille

Onze data-engineers zijn gespecialiseerd in het tot stand brengen van beveiligde koppelingen tussen het systeem van de gebruiker en de database van Watson+Holmes. Door de woningen uit de portefeuille op te slaan in een exclusieve database per klant, kunnen we de persoonlijke portefeuille in de dashboards tonen en direct de best passende referenties laten zien.  Je hoeft alleen nog maar in te loggen en de woning uit je portefeuille selecteren.

De portefeuille waarderen tegen marktwaarde

Voor iedere (fictieve) locatie kan gemakkelijk en snel een waardeontwikkeling worden getoond. Ook adressen zonder historische transactie kunnen in het dashboard worden voorzien van een object specifieke en actuele waarde-schatting. Huurmutaties worden dagelijks aangevuld en van actuele informatie voorzien, waardoor de vastgoed portefeuille altijd actueel is.

Probeer onze corporatie demo

Heb je vragen?
Ik help je graag!

Direct mailen Gelijk bellen

Wij ondersteunen je op het gebied van beleid en strategie

Watson+Holmes ondersteunt gemeenten en woningcoöperaties op het gebied van beleid en strategie. Zicht op de betaalbaarheid van huurwoningen bijvoorbeeld; ons model brengt dit per woning in kaart. Ook assisteren wij bij het in kaart brengen van de WOZ-waarde van woningen. Ons automated valuation model kent per maand de verkoop- en huurwaarde van individuele woningen toe. Wat betreft winkelvastgoed en buurt- en wijkcentra brengen wij alle pijnpunten op tafel. Deze vertalen we in concrete actiepunten, waar je als gemeente en stakeholder in jouw beleid mee verder kunt.

“Door middel van Watson+Holmes hebben we real-time inzicht in de ontwikkelingen binnen de portefeuille“

Loes Driessen – Amvest
Een greep van alle pijnpunten

Heb je problemen of herken je het volgende?

Insights

AMVEST Investment
Real-time management info