Over ons

Alleen sneller, samen verder?

 

Watson partner: REALHUB

Alleen sneller, samen verder?

Niet altijd. Een vastgoedvraagstuk is niet altijd direct helder en vraagt al snel om de inbreng van meerdere specialisten. REALHUB een samenwerkingsverband van mensen – en dus van diensten en specialismen – die elkaar makkelijk weten te vinden. En dat is heel handig voor jou. REALHUB benadert elk vraagstuk namelijk vanuit verschillende disciplines. Snel en laagdrempelig. REALHUB geeft dicht getimmerde adviezen en realiseert oplossingen gedurende de hele levensloop van vastgoed. Samen zijn we dus snel én komen we verder. Wil je ook een optimaal rendement genereren?

MVGM, dé vastgoedregisseur

Watson + Holmes is onderdeel van MVGM. Gezien het toenemende belang van data heeft MVGM besloten de activiteiten rondom data en informatie onder te brengen in een eigen entiteit.

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. Met zo’n 1.750 medewerkers en vanuit meerdere landen in Europa ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, VvE beheer, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed. MVGM bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen, met elk een eigen specialisatie op het gebied van vastgoed.