Klantgroepen

Wij bieden je ondersteuning aan als gemeente en overheidsinstantie

Watson+Holmes gaat door waar de transparante woningmarkt stopt

Wij helpen met inzicht te verkrijgen in de transparante en minder transparante delen van de lokale woningmarkt, zoals de vrije sector huurmarkt en de buy-to-let markt. Met de OWiX woningmarkt dashboards bieden wij 24/7 toegang tot lokale woningmarktstatistieken.

Woningmarkt analyse

Ook zonder actuele transacties een betrouwbare waardeschatting met SurValue

De woningmarkt ontwikkelt razendsnel en niet elke buurt of wijk is elk kwartaal voorzien van voldoende transacties om een betrouwbare waarde op te baseren. Het geavanceerde waarderingsmodel SurValue voorziet elk woonobject in Nederland per kwartaal van een betrouwbare actuele leeg- en huurwaarde. Dit geeft een duidelijk trendinzicht. Vergelijkbaar aan de WOZ waarde maar dan ook voor de huurwoningmarkt, hierdoor kan je bijvoorbeeld de betaalbaarheid in jouw gemeente goed in kaart brengen.

Woonoplossingen toetsen, specificeren en onderbouwen

Het is zinvol woonoplossingen uit te werken gericht op de doelgroep en juist daar wordt het product van Watson+Holmes veel voor ingezet. Data getransformeerd naar informatie, welke snel geraadpleegd kan worden en leidt tot betrouwbare inzichten. Inzichten waarmee men het beleid kan toetsen, specificeren en onderbouwen.

Probeer onze gemeente demo

Heb je vragen?
Ik help je graag!

Direct mailen Gelijk bellen

Wij ondersteunen je op het gebied van beleid en strategie

Watson+Holmes ondersteunt gemeenten en woningcoöperaties op het gebied van beleid en strategie. Zicht op de betaalbaarheid van huurwoningen bijvoorbeeld; ons model brengt dit per woning in kaart. Ook assisteren wij bij het in kaart brengen van de WOZ-waarde van woningen. Ons automated valuation model kent per maand de verkoop- en huurwaarde van individuele woningen toe. Wat betreft winkelvastgoed en buurt- en wijkcentra brengen wij alle pijnpunten op tafel. Deze vertalen we in concrete actiepunten, waar je als gemeente en stakeholder in jouw beleid mee verder kunt.

“Door middel van Watson+Holmes hebben we real-time inzicht in de ontwikkelingen binnen de portefeuille“

Loes Driessen – Amvest
Een greep van alle pijnpunten

Heb je problemen of herken je het volgende?

Insights

AMVEST Investment
Real-time management info