Klantengroep

Wij bieden ondersteuning aan je als ontwikkelaar

Watson+Holmes zorgt voor betrouwbare analyses voor ontwikkelaars

Als vastgoedontwikkelaar houd je je bezig met de creatie, ontwikkeling, financiering, het beheer en de verkoop van vastgoed. Daarbij speel je in op de wensen en behoeften van de mensen die in de omgeving wonen, werken of verblijven.
Het is vanzelfsprekend dat je een maximale waarde-realisatie tegen een minimaal risico wilt behalen. Wij begrijpen dat in de beweeglijke vastgoedmarkt een zo groot mogelijke zekerheid belangrijk is, en daarom hebben wij tools ontwikkeld om de wensen en behoeften in kaart te brengen en zo je haalbaarheid te vergroten én het risico te verminderen.

Met het online portaal van Watson+Holmes heb je 24/7 toegang tot dynamische dashboards die je helpen met de zoektocht naar

Vind potentiële ontwikkellocaties

De Locatievinder bevat talloze kenmerken van een locatie. De meeste data wordt aangeleverd door onze datapartner Spotinfo. Met behulp van het online dashboard filter je eenvoudig op de kenmerken die voor jouw potentiële locatie belangrijk zijn, denk bijvoorbeeld aan data over;

Vind de beste product-marktfit

In één systeem een overzicht van de relevante woningmarkt en bevolkingsdata die je nodig hebt om achter de computer een helder beeld te krijgen van een locatie.
Bespaar veel tijd en moeite en tover binnen een paar klikken zelf alle relevante data op je scherm over de door jou geselecteerde regio. Zo kun jij je bezig houden met wat voor jouw project belangrijk is en onderzoeken waar de krapte van de markt zich bevindt, wie de doelgroep is en welke vraag- en transactieprijstrends actueel zijn.

Heb je vragen?
Ik help je graag!

Direct mailen Gelijk bellen

Wij ondersteunen je op het gebied van beleid en strategie

Watson+Holmes ondersteunt gemeenten en woningcoöperaties op het gebied van beleid en strategie. Zicht op de betaalbaarheid van huurwoningen bijvoorbeeld; ons model brengt dit per woning in kaart. Ook assisteren wij bij het in kaart brengen van de WOZ-waarde van woningen. Ons automated valuation model kent per maand de verkoop- en huurwaarde van individuele woningen toe. Wat betreft winkelvastgoed en buurt- en wijkcentra brengen wij alle pijnpunten op tafel. Deze vertalen we in concrete actiepunten, waar je als gemeente en stakeholder in jouw beleid mee verder kunt.

“Wij gaan voor betaalbare, leefbare en duurzame buurten. Het dashboard speelt hier een belangrijke rol op het gebied van innovatie en slim omgaan met de kennis die voorhanden is.”

Marco Vogelzang – Conceptontwikkelaar bij VORM 
Een greep van alle pijnpunten

Heb je problemen of herken je het volgende?

Insights

AMVEST Investment
Real-time management info