Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van de vastgoedmarkt

Big data en vastgoedbeheer

Big Data is het digitale goud. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt online opgeslagen. Denk maar aan Google en Facebook. De vastgoedwereld is geen uitzondering. Van alle locaties en panden in Nederland is veel informatie online beschikbaar. De uitdaging is om uit deze gigantische hoeveelheid beschikbare data een passend advies te filteren en af te stemmen op jouw vraag. Dat is wat Watson+Holmes doet, met de focus op vastgoed. Wij leggen de verbanden, herstructureren de noodzakelijke data en maken klantgerichte analyses. Het resultaat? Concreet en bruikbaar inzicht in bestaand en potentieel vastgoed. En dus meer houvast en zekerheid.

24 uur per dag inzage in jouw maatwerk dashboard

De oorsprong van onze naam ligt in de verhalen van Sherlock Holmes. Watson is zijn rechterhand en vriend. Het is een symbolische verwijzing naar de rechterhand die wij zijn voor onze opdrachtgevers. Waar Sherlock in de detectiveverhalen de raadsels oploste, zetten we nu Watson voorop in het leggen van verbanden en het vertalen van data naar informatie.

Data herstructureren en analyseren

Watson+Holmes is gespecialiseerd in het analyseren van de vastgoedmarkt. En die is complex. Wij zoeken, vinden en combineren de juiste informatie en herstructureren deze op basis van jouw vraag. Als partij binnen het vastgoed wil je snel over de juiste, nauwkeurige en up-to-date gegevens beschikken en zo jouw beslissingen goed onderbouwen. Dat is de puzzel die wij voor je leggen. Alle noodzakelijke en beschikbare informatie op een slimme en overzichtelijke wijze combineren en herstructureren in een inzichtelijke rapportage.

“Door middel van Watson+Holmes hebben we real-time inzicht in de ontwikkelingen binnen de portefeuille“

Loes Driessen – Amvest
Voor wie?

Deze bedrijven en instanties gingen je voor

Het belang van vastgoed voor de samenleving hoeven wij je niet uit te leggen. Vastgoed is een maatschappelijk thema. Het betekent dat wij voor een grote diversiteit aan doelgroepen werken, ieder met zijn eigen behoeften, problemen en vragen; overheden, vastgoedeigenaren, financiers en adviseurs/consultants.

De eerste stap is jouw vraag samen inventariseren en bepalen wat wij voor je kunnen betekenen en hoe. Ons product/dienstenaanbod is innovatief en direct inzetbaar. Wij matchen jouw vraag aan een of meerdere van onze diensten en zorgen dat jouw gegevens 24 uur per dag inzichtelijk zijn via een maatwerkdashboard. Nog meer gemak? Het dashboard is voorzien van uitgebreide analysetools en verschillende presentatiemogelijkheden. Alles overzichtelijk per relevante informatie samengebracht en ondersteund met heldere grafieken en kaartmateriaal.

Patrizia Logo - Watsonholmes.nl

Insights

AMVEST Investment
Real-time management info